Belettering

Voertuig

Geef je bedrijfswagen een make-over en maak zo van elke verplaatsing een memorabel moment voor de andere weggebruikers. Wij plaatsen je bedrijfslogo, slogan of andere reclameboodschap op het voertuig en zorgen voor een zuivere afwerking. Vanaf dan is elke rit er ééntje waar reclame in zit!

Raam of etalage

Schep een band met je klant en toon in je etalage niet alleen je diensten en producten maar ook wie je bent. 

Met folies of kleefletters kunnen we op je etalage een spitsvondige boodschap, een subtiele versiering of een floor-to-sealing decoratie plaatsen die er in een handomdraai ook weer afgehaald kan worden wanneer het tijd is voor wat nieuws.

 

*Zandstraalfolie zorgt er voor dat je nog steeds kan genieten van de lichtinval bij je thuis maar zonder dat de buren bij je binnen kunnen gluren. 

Reclamepaneel

Recycleer je reclamepaneel en verander niet het hele bord maar enkel de reclameboodschap. Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

 

Heb je nog géén reclamepaneel maar wel dringend op zoek naar één? Dan volstaat het om contact op te nemen met ReadySetGo! Wij zorgen niet enkel voor het design maar leveren het paneel ook aan en bovendien zorgen we ook nog eens voor de plaatsing ervan. Dit alles binnen een budgetvriendelijke prijs.