SALES IN THE FAIREST WAY ALL DAY


Omdat wij bij Ready Set Go ook heel wat ervaring hebben in sales, hebben we besloten ook deze afdeling op te zetten. Om het mogelijk te maken hiermee te starten was het belangrijk een groot bedrijf te zoeken, en daarvoor de sales te doen. 

Wij zijn uiteindelijk bij ENGIE ELECTRABEL terecht gekomen. De samenwerking tussen hen en Ready Set Go is van start gegaan op 1 januari 2018. 

 

Iedereen zegt energie... maar laat ons er eens over nadenken, wie betaalt er graag teveel voor om het even wat? 

Energie is daar met zekerheid ook één van, een nutsvoorziening waar we niet zonder kunnen. 

 

Wij werken op de volgende manier: wij contacteren jou om eens samen te zitten om hierover te praten, dankzij de cijfers die we dan hebben kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen en samen de knoop doorhakken. Als wij jullie nog niet hebben gecontacteerd en je wenst toch sneller een berekening, dan mag je altijd ons contactformulier invullen. Je zal dan binnen de 24 uur een oproep krijgen met nummerherkenning. Hebben één van onze vertegenwoordigers je te woord gestaan maar bent u niet tevreden over de service, schrijf dan hier uw klacht neer. Wij nemen elke klacht serieus en behandelen deze ook, zo trachten we onze klanten tevreden te houden.