05. mei 2022
Zichtbaar zijn is belangrijk zeker na Corona
k ben van mening dat het, zeker in deze tijden, heel erg slim is om met je online bedrijf ook offline zichtbaar te zijn. Want hoe meer je gezien wordt, hoe meer potentiële klanten je aan kan trekken. Maar, het is wel aan te raden om dit te doen op een manier die bij jouw bedrijf en bij jou past. In dit artikel lees je drie tips voor offline zichtbaarheid die voor bijna ieder online bedrijf eenvoudig toe te passen zijn. Neem deel aan een markt, festival of braderie Het klinkt misschien een...
19. september 2017
Je zou Saul Bass kunnen bestempelen als "the Godfather" van de generiek. Hij is het brein achter de begin generiek van filmklassiekers als Psycho en Vertigo maar even goed heeft hij enkele iconische logo's ontworpen zoals dat van Continental Airlines in 1968. Toch kennen velen enkel zijn werk en niet de man erachter. Hoog tijd dus om deze held van de grafische sector in de spotlight te zetten in onze blog!
02. september 2017
Boeken kaften, het was vroeger het gevreesde taakje van elke ouder aan het begin van het nieuwe schooljaar! Tegenwoordig bestaan er gelukkig allerlei leuke spullen om die saaie handboeken om te toveren in een heus fashion item waardoor de studenten ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan en hun spullen te personaliseren. In deze blog geven wij enkele tips om je schoolgerief makkelijk en goedkoop te pimpen. Zo kan iedereen very cool back to school!
26. augustus 2017
Dat een logo een belangrijk onderdeel van je onderneming is, dat weet iedereen. Dankzij een logo kan je opvallen tussen een hele hoop andere ondernemingen die hetzelfde doen als jij. Ook zorgt een logo voor herkenning en zal je sneller en beter gevonden worden door je doelpubliek. Een logo ontwerpen is jammer genoeg niet zo vanzelfsprekend, ook niet voor professionals. Wat zijn no juist de do’s en de don’ts bij het ontwerpen van een logo? Je vindt ze in deze blog post!
03. augustus 2017
In een wereld waar social media zowel koning, keizer als admiraal is moet je als onderneming gebruik maken van visuele communicatie om je bedrijf een boost te geven. Waarom dat zo belangrijk is, lees je in onze blog.

Verplaatsingskosten die wij aanrekenen vanaf ons adres in Hasselt zijn tot 50 km 55 euro, tot 100 km 75 euro en tot 200 km 120 euro. 

zowel heen als terug worden samengeteld. (inclusief zijn de parkeerkosten tenzij anders vermeld.)

Reclamebureau met passie!

Boerenkrijgssingel 19/kantoor,

3500 Hasselt

Gsm: 0468 14 99 83

info@readysetgo.be

BTW BE 0715 706 382

Download
download onze folder
Wie zijn we, wat doen we, ....
folder readysetgo downloaden.pdf
Adobe Acrobat document 30.2 MB
Download
verkoopsvoorwaarden reclamebureau augustus 2022
download hier onze verkoopsvoorwaarden, deze overtreffen alle voorgaande.
verkoopsvoorwaarden readysetgo.pdf
Adobe Acrobat document 370.5 KB

- Creeëren van logo's en huisstijl

- Brainstormsessies

- Creeëren van campagnes

- Uitvoeren van beletteringen en winkel inrichtingen

- Brochures ontwerpen en drukken

- Textiel ontwerpen en drukken in flex

- Gifts zoals mokken, beachvlaggen, ...